кадър: БНТ, архив Той не отговори дали ще подкрепят тази кандидатура.Не

...
кадър: БНТ, архив Той не отговори дали ще подкрепят тази кандидатура.Не
Коментари Харесай

Бабикян за кандидата за премиер: Добре, че този кандидат е сменен в последния момент

кадър: Българска национална телевизия, архив 

Той не отговори дали ще поддържат тази кандидатура.

„ Не мога да се изричам за човек, с чиято активност съм едва осведомен, от биографията му изказана от Тошко Йорданов – оставам с положително усещане “, разяснява пред БНР Арман Бабикян от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ кандидатурата за министър председател на Пламен Николов.

" Това, несъмнено, не е изчерпателен взор към Пламен Николов, само че по този начин или другояче би трябвало да дадем толеранс и почитание към тежката задача и отговорност, с която се е нагърбил. Това, че не ни е прочут - мога единствено да кажа, че добре, че този претендент е заменен в последния миг и популярност Богу, че не е от спряганите имена. Това, че не е толкоз прочут не е толкоз значимо, а по-скоро да се види дали той ще може да цивилизова диалозите в Народното събрание, които съгласно мен би трябвало да продължат ", съобщи Бабикян, добавя fakti.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР